15 oktober 2014 | Dossier:

12 november: ledenbijeenkomst Dibevo met Jos Burgers

Jos Burgers op ALV Dibevo

Lid van Dibevo? Dan nodigen wij je graag uit voor de jaarlijkse ledenbijeenkomst op 12 november 2014. De leden­bijeenkomst valt uiteen in drie delen: de vergaderingen van de verschillende leden­secties, de algemene ledenvergadering en een lezing van bestsellerauteur Jos Burgers.

Jos BurgersLezing Jos Burgers

Iedereen kent de aloude natuurwet ‘Wat je geeft, krijg je terug’. Wie betere relaties wil met klanten, collega’s, of gewoon thuis, moet zich de kunst van het geven zien eigen te maken. Moeilijk? Beslist niet, vindt Jos Burgers, auteur van boeken als Hondenbrokken en Geef nooit korting!

Tijdens zijn lezing op de ledenvergadering van Dibevo houdt Burgers je met veel humor de spreekwoordelijke spiegel voor én leert hij je alles over de Wet van Snuf. Een lezing die gegarandeerd nog dagenlang in je hoofd blijft hangen!

Komt de naam Jos Burgers je op de een of andere manier bekend voor? Dat kan kloppen. Burgers gaf eerder een lezing op de ledenvergadering van 2008. Hieronder een voorproefje van wat je kunt verwachten!

Programma

13.30 uur Ontvangst met koffie & thee
14.00 uur Vergaderingen sectie leveranciers, detaillisten en verzorgers
15.15 uur Pauze
15.30 uur Algemene ledenvergadering
16.30 uur De Wet van Snuf; lezing Jos Burgers
17.30 – 18.00 uur Informeel samenzijn

Sectievergadering detaillisten/verzorgers

Bart de Leeuw

In de gecombineerde sectievergadering detaillisten/verzorgers gaat Veterinary Manager Bart de Leeuw van Zoetis (spreek uit zo-EH-tis) dieper in op het belang en de werking van vaccinaties. Hoe (strikt) moet je omgaan met vaccinatieschema’s en wat is de zin en onzin van titerbepaling?

Sectievergadering leveranciers

Frans Tempel

In de bijeenkomst van de sectie leveranciers geeft Frans Tempel van Auren (voorheen Van Zwol Wijntjes) een presentatie over een aantal interessante en actuele fiscale ontwikkelingen waarbij hij uiteraard vooruitkijkt naar 2015. Ook zal hij stilstaan bij de vraag wat leveranciers nog kunnen doen om geen geld te laten liggen.

Ledenvergadering

In de ledenvergadering komen de volgende agendapunten aan bod:
• vaststelling van het verslag van de ALV van 2013
• financiën en toelichting
• jaarrede door de voorzitter
• huldiging jubilerende leden

Locatie

NBC (Nieuwegeins Business Center)
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein.
Tel: 030 - 602 69 00

Aanmelden

Leden van Dibevo kunnen zich tot uiterlijk 2 november aanmelden via onze website. Na aanmelding krijg je de vergaderstukken toegestuurd.