29 april 2016 | Dossier: Ledennieuws

2e pinksterdag, 16 mei: Grand Opening van Cats Only in Gemert

‘Cats Only - Kattenhotel & Katsalon’ is de droom van eigenaresse Wendy Govers-van Thiel. Zes jaar geleden startte zij als pionier in de kattentrimmerswereld met Pet’s Choice, een ambulante kattentrimsalon in Eindhoven. Wendy droomde van een vaste trimsalon en een kattenhotel. Met de opening van Cats Only op maandag 16 mei verwezenlijkt zij haar droom.

Grand opening Cats Only

Eigenaar Wendy Govers-van Thiel vertelt trots: “Cats Only is het eerste kattenhotel waar katvriendelijkheid centraal staat en waar huistijgers écht kat kunnen zijn. De meeste kattenbaasjes baseren hun keuze voor een kattenhotel op dingen die zij belangrijk vinden, zoals ziet het verblijf er mooi uit, komt de sfeer gezellig over of zijn de eigenaren vriendelijk voor mensen. Katten vinden echter andere dingen belangrijk. Zij willen vooral de kans krijgen om natuurlijk gedrag te vertonen, zoals rennen, klimmen, krabben en zich af en toe terugtrekken. Bij Cats Only kan dat volop! In de acht grote privé-hotelkamers met tuinen kunnen de gasten in alle rust genieten van hun verblijf zonder dat zij zich aan hoeven te passen aan vreemde katten. Daardoor zal de kat tijdens zijn verblijf lekker in zijn vel zitten. Ook katten die moeite hebben met soortgenoten kunnen hier een prettige tijd hebben.”

Feestelijke opening

Tijdens de Grand Opening van Cats Only op 16 mei aanstaande is vanaf 13.00 uur het terrein aan de Broekkantseweg 15 in Gemert voor iedereen toegankelijk. Om 13.30 uur start de feestelijke opening.

Volop activiteiten

“Bezoekers kunnen een kijkje nemen in het kattenhotel of een van de lezingen volgen. Tijdens de lezingen wordt uitgelegd wat katvriendelijkheid precies inhoudt en waarom dat zo belangrijk is. Daarnaast zijn er informatieve kattenstands en kunnen bezoekers bijzondere kattenspullen shoppen. In de middag zijn er rondleidingen door kattenkenners. De rondleiding wordt afgesloten met een bezoekje aan de Katsalon. Hier verhelpen we vachtproblemen van ras- en rasloze katten volgens kat,- huid- en vachtvriendelijke methodes. Natuurlijk is er volop de gelegenheid om vragen te stellen. En ook aan vermaak voor de kleintjes is gedacht,” vertelt Govers-van Thiel enthousiast.