23 januari 2018 | Dossier: Evenementen,

Anido viert 20e editie met grotere beurs

Op zondag 25 en maandag 26 februari 2018 vindt de tweejaarlijkse vakbeurs Anido in Kortrijk Xpo België plaats. De beurs die ooit begon als ‘Hengel & Dier’ viert zijn twintigste editie met 130 exposanten uit 12 landen.

Anido

De 130 exposanten vertegenwoordigen volgens de organisatie 500 merken. De beursoppervlakte is 15% groter dan de vorige editie en daarom is de beurs uitgebreid met een vierde hal. De groei is vooral te danken aan buitenlandse firma’s die 59% van het aantal exposanten vormen.

Anido is jarig en trakteert met TUI reischeques

Om de 20ste editie te vieren, verloot de organisatie 6 Tui reischeques, elk met een waarde van 500 euro. Wie kans wil maken, stemt op zondag op de New@Anido. Op maandag worden 3 reischeques weggegeven onder de aanwezige bezoekers.

Anido-Award

De stand van Anido Award in hal 1 is de perfecte start om de beurs te bezoeken. Daar vind je een overzicht van alle noviteiten die maximaal 6 maanden op de Belgische markt zijn. Het is aan de bezoeker om op zondag te stemmen en te bepalen wie de New@Anido-Award verdient. De wedstrijd telt twee categorieën: ‘voeding’ en ‘accessoires en verzorgingsproducten’.

Experts aan het woord

Anido wil ondernemers helpen om hun zaak verder te professionaliseren. Daarom zijn er experts aanwezig die gratis advies & praktische informatie geven tijdens groepspresentaties of tijdens een persoonlijk gesprek in hal 6. Alle sessies zijn vrij toegankelijk en zonder voorinschrijving.

Kijk voor het volledige programma, voorregistratie en meer informatie op de website van Anido.

Foto: Janine Verschure