15 april 2020 | Dossier: Ledennieuws

Animal Center opent derde winkel in Tilburg

“Tja, het is niet zo dat je gisteren bedenkt dat een derde winkel mooi zou zijn, en dat je hem dan morgen opent”, lacht Bert van der Pluijm als we hem vragen hoe hij erbij komt om middenin de coronacrisis een derde Animal Center te openen. De gloednieuwe nieuwe winkel is gevestigd aan de Rugdijk in Tilburg en werd geopend op donderdag 9 april.

Animla Center Tilburg

Met zo’n 1400 vierkante meter is deze vestiging – trouwens net als de Animal Centers in Kaatsheuvel en Vught – bepaald geen kleintje. Bert vertelt dat ze de opening klein en sober hebben gehouden, zonder feest en genodigden.

“Niemand had deze crisis zien aankomen en alles was al geregeld”, vertelt hij. "Wanneer je het personeel hebt, het pand, als alle artikelen op hun plaats staan dan kun je een opening eigenlijk niet uitstellen. We hebben er geen bekendheid aan gegeven, wilden niet dat er veel publiek op af zou komen.

Maar aan de andere kant hebben we er allemaal hard aan gewerkt, ben je er trots op en wil je het liefst van de daken schreeuwen dat Animal Center voortaan drie winkels heeft. Daarom willen we straks, als deze crisis voorbij is, een ‘echte’ opening houden voor publiek. Dat houden we dus nog tegoed!”