26 november 2018 | Dossier: Ledennieuws

Anne Jan Zwart van ECOstyle geridderd voor duurzaamheid

Anne Jan Zwart, eigenaar en directeur van het familiebedrijf ECOstyle in Oosterwolde, is op woensdagavond 21 november geridderd in het Provinsjehûs in Leeuwarden. Bij zijn afscheid als voorzitter van de Club Diplomatique van Fryslân werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de onderscheiding van Arno Brok, de commissaris van de Koning van Fryslân.

Anne Jan Zwart ECOstyle geridderdDuurzaamheid

Anne Jan Zwart zet zich al jarenlang in voor duurzaamheid, vanuit zowel ondernemerschap als vanuit sociale activiteiten. ECOstyle staat al meer dan vijftig jaar voor puur natuurlijke producten voor tuin en dier. Het bedrijf is bekend vanwege haar groene aard, aandacht ons milieu, hart voor duurzaamheid.

Ecomunitypark

Het was het het ideaal van Anne Jan Zwart om bij te dragen aan biobased economy en een omgeving te scheppen waar economie en ecologie samenkomen. Zo ontstond het Ecomunitypark in Oosterwolde waar ondernemers, onderwijs en overheid elkaar ontmoeten en versterken op innovatiegebied met het oog op een gezonde toekomst. Natuurlijk maakt ook ECOstyle hiervan deel uit. De voortrekkersrol van Anne Jan Zwart bleef niet ongemerkt . In verschillende bestuursfuncties maakte hij zich sterk om duurzaamheid inhoud te geven. Anne Jan Zwart inspireert vanuit de visie dat je zelf een actieve bijdrage kunt leveren aan een betere wereld. Met een bijzondere onderscheiding als gevolg.