8 maart 2022 | Dossier: Advertorial,

Beeztees zoekt een fulltime vertegenwoordig(st)er

Beeztees vacature

A D V E R T E N T I E
Beeztees zoekt een:

VERTEGENWOORDIG(ST)ER
fulltime; 38 uur

  - - -
  Beeztees is het meest innovatieve merk gespecialiseerd in accessoires en snacks voor huisdieren. We ontwerpen en ontwikkelen veel van onze nieuwe producten zelf en vermarkten ons assortiment naar meer dan 40 landen, wereldwijd.

  Wij willen zoveel mogelijk ‘Happy Moments’ creëren tussen huisdieren en hun baasjes door het ontwikkelen van mooie en fun(ctionele) dierbenodigdheden… en dat al meer dan 50 jaar! We zijn een beetje gek, maar wel heel erg leuk!! Onze kernwaarden zijn betrokken, inventief, slagvaardig en zeker ook fun! Misschien zijn we daarom ook wel uitgegroeid tot favoriet bij huisdiereigenaar én huisdier.

  De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid en onze plannen zijn ambitieus! Om de verkoop verder te professionaliseren zijn wij op zoek naar een goede aanvulling van ons huidige team van vertegenwoordigers in Nederland. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

  Dit ga je doen

  Binnen de toegewezen regio ( Je bent bij voorkeur woonachtig in de driehoek Apeldoorn - Meppel - Almere) bouw je de bestaande relaties met onze tevreden klanten verder uit en gaat op zoek naar nieuwe prospects. Je werkt nauw samen met je collega vertegenwoordigers en je leidinggevende, de Sales Manager Benelux.

  Jij bent de persoon...

  met een echte ondernemersmentaliteit. Die plezier beleeft aan verkoop; met een overtuigende persoonlijkheid en een overtuigend optreden. Iemand die commercieel, resultaatgericht en slagvaardig is, een topper in communicatie en graag klantrelaties opbouwt en onderhoud.

  Dit vinden we ook belangrijk

  Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau, aantoonbare werkervaring als vertegenwoordiger (in de branche is een pré). Je vindt het leuk om in een informele organisatie werkzaam te zijn waarin veel zelfstandigheid wordt verwacht; je kunt echt ondernemer zijn in jouw regio / rayon. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk waar je ook graag naar toe komt voor de maandelijkse vergaderingen.

  Dit mag je van ons verwachten

  • Marktconform salaris / arbeidsvoorwaarden afgestemd op je opleiding en ervaring.
  • Leuke collega’s en een informele organisatie.
  • Gebruik van leasewagen, tablet en mobiele telefoon.
  • De kans om binnen onze duidelijke commerciële strategie zelfstandig je route te kiezen.

  Kijk ook eens op werkenbijbeeztees.nl

  Geïnteresseerd?

  Stuur ons je cv en een korte motivatie naar Sacha Pepping via hr@beeztees.com. Wij zijn benieuwd naar jouw sollicitatie! Vragen? Bel naar 0416 67 32 16.