14 juni 2023 | Dossier: Advertorial,

Beeztees zoekt een vertegenwoordig(st)er

Beeztees vacature

A D V E R T E N T I E
Ben je op zoek naar een afwisselende baan waarbij je veel met mensen in contact komt? Heb je een commerciële drive en voel jij je thuis in de huisdierenbranche?

Word vertegenwoordig(st)er bij Beeztees!


De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid en onze plannen zijn ambitieus! Om de verkoop verder te professionaliseren zijn wij op zoek naar een goede aanvulling van ons huidige buitendienstteam in Nederland. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

VERTEGENWOORDIG(ST)ER
(M/V | 38 uur)

- - -

Beeztees is het meest innovatieve merk gespecialiseerd in accessoires en snacks voor huisdieren. We ontwerpen en ontwikkelen veel van onze nieuwe producten zelf en vermarkten ons assortiment naar meer dan 40 landen wereldwijd.

Dit ga je doen…

Binnen de toegewezen regio (Midden-Nederland) bouw je de bestaande relaties met onze tevreden klanten verder uit en ga je op zoek naar nieuwe prospects. Je werkt nauw samen met je collega-vertegenwoordigers en je leidinggevende, de Sales Manager Benelux.

Jij bent de persoon…

met een echte ondernemersmentaliteit, die plezier beleeft aan verkoop; met een overtuigende persoonlijkheid en een overtuigend optreden. Iemand die commercieel, resultaatgericht en slagvaardig is, een topper in communicatie en graag klantrelaties opbouwt en onderhoudt.

Dit vinden we ook belangrijk...

Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau, aantoonbare werkervaring als vertegenwoordiger (in de branche is een pré). Je vindt het leuk om in een informele organisatie werkzaam te zijn waarin veel zelfstandigheid wordt verwacht. Je kunt echt ondernemer zijn in jouw regio / rayon. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk waar je ook graag naar toe komt voor de maandelijkse vergaderingen.

Dit mag je van ons verwachten…

  • Leuke collega’s en een informele, groeiende en ondernemende organisatie;
  • Gebruik van leasewagen, tablet en mobiele telefoon;
  • De kans om binnen onze duidelijke commerciële strategie zelfstandig je route te kiezen en ruimte om je om je talenten te ontplooien.

Stuur ons je cv en een korte motivatie naar Sacha Pepping via hr@beeztees.com. Wij zijn benieuwd naar jouw sollicitatie! Vragen? Bel naar 0416 67 32 16.