27 oktober 2016 | Dossier: Evenementen

BIA van Ivaris: dat ligt lekker (in de markt)

Ivaris introduceert verschillende soorten BIA producten die gewoon lekker (in de markt) liggen. Naast de BIA Fleece, BIA Outdoor en BIA Ortho zijn er 4 trendy kunstleder covers. Welke cover heeft jouw voorkeur? Kom naar de Dibevo-vakdagen en geef je mening.

Ivaris BIA Fleece

BIA Fleece

Is de hond van je klant nat geworden tijdens het apporteren of spelen in een plas, de zee of in die vieze sloot achter het huis? Kies dan voor deze lekkere, wollige BIA FLEECE Hoes. Voor elke maat Bia Bed is er een passende fleece overtrek. Lekker ‘wollig’ en heerlijk behaaglijk! Nu is de BIA Fleecehoes ook in de trendy kleur taupe.

Ivaris BIA Outdoor


BIA Outdoor, bed en matras

Ivaris BIA OutdoorBIA Outdoor is perfect voor buiten! Het Outdoor bed is bestand tegen alle mogelijke weersomstandigheden en droogt snel en is uitermate geschikt voor in de tuin of kennel. Dit komt doordat de hoes water- en olieafstotend is en uv-bestendig. De hoes is zelfreinigend, maar kan ook in de wasmachine. Om de hoes waterafstotend te laten blijven na de wasbeurt moet deze op tenminste 80°C op een synthetisch programma worden gewassen. Op deze manier hoeft de hoes niet te worden geïmpregneerd. Gebruik geen wasverzachter. De hoes kan worden gedroogd in de buitenlucht of in de droger op max. 40°C. Ook de onderkant van BIA Outdoor bestaat uit de Outdoor stof, zodat het vocht niet van onderen in het bed kan trekken. De inhoud van het bed, de kern, is van polyether, zoals bij de standaard BIA Bedden. Het bed kan natuurlijk ook binnen worden gebruikt. BIA Outdoor is verkrijgbaar in alle standaard BIA Bed maten en BIA IV Matras maten.

Ivaris BIA Ortho

BIA Ortho, bed en matras

BIA Ortho is ideaal bij chronische (gewrichts-)aandoeningen zoals artrose. Het is een drukverlagend bed dat gewrichtspijnen vermindert. De bodem van het bed bestaat uit twee stukken polyether. De bovenste laag vormt zich naar het lichaam en op deze manier zorgt het voor een verlichting van de drukpunten bij de heupen, knieën en schouders. De onderste laag voorkomt het doorzakken van het bed. Door deze combinatie verdeelt BIA Ortho het lichaamsgewicht gelijkmatig, wat spier- en gewrichtspijnen verlicht. BIA Ortho is verkrijgbaar in alle standaard BIA BED maten en BIA IV Matras maten en is overtrokken met kunstleder.

Ivaris is tijdens de Dibevo-vakdagen te vinden op stand 87.

Bestel nu je toegangskaarten    Ik wil eerst nog wat meer info