19 april 2018 | Dossier: Ledennieuws,

Cats, Coats & Coffee: bijscholingsdag voor kattentrimmers

Drie jaar geleden besloot Wendy Govers – van Thiel  van Cats Only naast de festiviteiten van de opening van het kattenhotel nog iets te organiseren. Namelijk een bijscholingsdag voor kattentrimmers, onder de naam Cats, Coats & Coffee. Trimmersbijeenkomsten zijn er voldoende maar deze zijn veelal gebaseerd op de hond, de kat is en blijft het ondergeschoven kindje. Daar wilde ze met Cats, Coats & Coffee verschil in maken. En dat is gelukt!

Cats, Coats & Coffee

Na twee edities voor alleen kattentrimmers, stak Wendy samen met Hennie Schuit van de Kattentrimbus, het evenement dit jaar in een ander jasje. Naast kattentrimmers waren ook hondentrimmers deze keer welkom in Eindhoven. Maar liefst 60 enthousiaste katten,- en hondentrimmers hadden gedurende de dag de keuze uit maar liefst 14 lezingen op het gebied van kat, hond maar ook ondernemen. Dit in combinatie met een aantal leuke stands, heel veel kopjes koffie en thee, een heerlijke lunch aan een wel hele lange tafel met trimmers én een gezellige borrel als afsluiter, maakte de bijscholingsdag tot een topdag!

Cats, Coats & Coffee - les

Editie 4 in de startblokken

Wendy is nu al enthousiast over editie 4, dit keer alleen voor kattentrimmers. Editie 4 vindt plaats op 18 mei 2019 in Vianen. Meer informatie over Cats, Coats & Coffee vind je op de website van Cats Only.

Cats, Coats & Coffee

Cats, Coats & Coffee

Foto's: Saskia Weijman