28 november 2019 | Dossier: Ledennieuws

CeramicNature breidt assortiment uit

Van de zomer wisten we het al, maar het moest nog even geheim blijven: CeramicNature neemt Akwaline B2B en de keramiek van Fefi over. En daar is eigenaar Timo Bijnsdorp erg blij mee.

CeramicNature

Timo Bijnsdorp: “We nemen de distributie voor de keramische producten over van beide bedrijven. De producten die Akwaline en Fefi leveren, passen perfect in ons concept en verkopen wij nu onder het CeramicNature-merk. Doordat we de drie bedrijven combineren kunnen we het voor onze klanten makkelijker maken, want ze kunnen alles onder één dak aanschaffen.”

Maatwerk

“Met de overname van Akwaline B2B hebben wij de mogelijkheid om achterwanden op maat te leveren”, vervolgt Bijnsdorp. “Ook zijn wij steeds meer aanwezig op beurzen om uitleg te geven over onze producten, doen we mee aan open dagen / aquariumdagen, kunnen onze klanten hún klanten eenvoudig doorsturen naar onze webshop om daar meer informatie op te doen en vragen te stellen én wij denken altijd mee met onze klanten. Niets is voor ons is te gek en dat maakt het zo leuk!”, aldus Bijnsdorp.