26 september 2023 | Dossier: Advertorial,

Crunchy puppytrainer van Best Buddy Pets

Best Buddy Pets

V A K B E U R S P R E V I E W
De Crunchy puppytrainer is een trainingssnack speciaal voor opgroeiende honden. In deze trainingssnack is de hoeveelheid calcium en fosfor afgestemd op de behoefte van de pup. In het assortiment van Best Buddy zijn de trainingssnacks goed vertegenwoordigd. Lekker en gezond blijkt hierbij uitstekend gecombineerd te worden. Jonge honden maken in korte tijd een snelle groei door.

Voor de ontwikkeling van een gezond lichaam zijn pups afhankelijk van de voedingsstoffen die ze binnenkrijgen. Naast de maaltijden spelen ook snacks hierbij een rol. Met jonge honden wordt doorgaans veel getraind, ze worden veel beloond. De samenstelling van de beloning is dus van belang, zeker als de hoeveelheid snacks ten opzichte van de hoeveelheid voeding groot is.

De Crunchy puppytrainer valt allereerst op door de aangename geur en smaak. Het is een ambachtelijk gebakken snackje van verse en gedroogde ingrediënten. Bij de ontwikkeling is ingezet op vergelijkbare voedingswaarden als in puppyvoeding. Dus aantrekkelijk voor de pup en met een goede balans van voedingsstoffen.

Bezoek Best Buddy Pets op de Dibevo-Vakbeurs (8 & 9 oktober) op standnr. 34.