18 maart 2021 | Dossier: Ledennieuws,

De grootste Pets Place boven de rivieren ligt niet meer in Groningen

Groningen is zijn titel kwijt als grootste Pets Place boven de rivieren. De pas geopende Pets Place in het centrum van Enschede is met een vloeroppervlak van 1700 m2 net iets groter. De nieuwe winkel aan het Schuttersveld is de tweede Pets Place-vestiging in Enschede, maar de eerste in de Twentse stad die ook het assortiment van tuinwinkel Boerenbond aanbiedt. In het zuiden van het land zit Boerenbond vaker met Pets Place onder één dak. In het noorden gold dat tot voor kort alleen voor Groningen en nu dus ook voor Enschede.

Pets Place Enschede

Behalve in een groot assortiment heeft Pets Place ook geïnvesteerd in deskundig personeel. “Ons compleet nieuwe team bestaat uit tien mannen en vrouwen met uiteenlopende specialismes: van paard tot knaagdier”, zegt bedrijfsleider Arjen Dik. “Zo hebben we alle kennis in huis.”

De winkel bevat een groot knaagdierhuis, een hondenwassalon en een grote trimsalon. We hebben een van de grootste trimsalons van Pets Place met twee trimtafels en twee gediplomeerde trimsters”, vertelt Dik.

Zodra het weer veilig kan, wil Pets Place de heropening feestelijk vieren met leuke festiviteiten voor baasjes en hun dier.