11 oktober 2022 | Dossier: Kennisdagen,

In één avond voorbereid op de actualiteit: kom naar de Dibevo-kennisavond (14 nov.)

En hop, daar valt weer een Dibevo-update in je mailbox. Je denkt “o, daar kijk ik vanavond nog wel even naar”, maar je hebt veel aan je hoofd en vergeet het. Herkenbaar? Daarom organiseert Dibevo op 14 november een kennisavond waarbij je in één klap volledig wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf, en waar je terecht kunt met al je vragen.

Kennisavond Dibevo

Nu is het op zich geen man overboord als je een Dibevo-update mist, maar soms kan dat vervelend uitpakken als het om belangrijke informatie gaat. Zoals de ondernemer die na een controle een boete kreeg omdat hij diervoeders in voorraad had waaraan de kleurstof E171 was toegevoegd. Dat had hij kunnen weten door de Dibevo-update te lezen waarin dit bericht stond. Ja, die nieuwsbrief had hij even gemist. Heel vervelend.

Veel ontwikkelingen

Nu is het zo dat er de laatste tijd ontzettend veel speelt: de oorlog in Oekraïne, de energiecrisis, de miljoenennota, SER-adviezen, nieuwe wetten, bezuinigingen, veranderingen van loon, enorme stijging van de kosten die je marges onder druk zetten, medewerkers die door ziekte uitvallen, of je buurman die zijn winkel moet stoppen, waardoor er weer een leeg pand bij komt. Eerlijk is eerlijk: je hebt als ondernemer best veel aan je hoofd. 

Om te voorkomen dat je alle nieuwsbrieven van het laatste half jaar gaat doorspitten, organiseert Dibevo op 14 november een Kennisavond Actualiteiten. Een avond waarop wij je  bijpraten over de belangrijkste ontwikkelingen die de komende tijd gaan spelen en waar je op korte of lange termijn mee te maken gaat krijgen.

Vragen staat vrij

Op deze avond kun je ook met al je vragen terecht. Het maakt niet uit waarover: of het nu gaat om huurovereenkomsten, energienota’s en afrekeningen, de stijging van het wettelijk minimumloon, dat de inzet van oproepkrachten helemaal anders gaat worden, het besluit prijsaanduidingen, de privacywetgeving, waarom je bankkosten ineens veel hoger zijn, waarom je verzekeraar ineens vraagt om je ID-bewijs, een actueel uittreksel KVK en jaarrekeningen.

Kortom: een interessante kennisavond voor alle ledengroepen, van winkels tot dierenpensions, en van groothandels tot hondenuitlaatservices. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in voor deze kennisavond!

Over de spreker

Henk van Houwelingen

Tijdens deze avond word je door ‘onze’ Henk van Houwelingen helemaal bijgepraat en kun je voor jezelf bepalen wat je nog te doen staat. Voor wie het nog niet weet: Henk van Houwelingen is secretaris bij Dibevo en helpt Dibevo-leden al jaren met de meest uiteenlopende praktijkproblemen op het gebied van wet- en regelgeving.

Datum en locatie

Maandag 14 november 2022 in Van der Valk Hotel De Bilt-Utrecht

Programma

19.00 uur Ontvangst met koffie & thee
19.30 uur Start kennisavond
22.00 uur Sluiting