17 oktober 2023 | Dossier: Kennisdagen, Ledenvoordeel,

Dibevo-ledenbijeenkomst & ALV op 13 november

Lid van Dibevo? Dan nodigen we je graag uit voor de Dibevo-ledenbijeenkomst & ALV op maandagavond 13 november 2023. Net als vorig jaar wordt het weer een interessante avond met bijzondere gasten.

Algemene ledenvergadering

We starten de avond met een gezellig dinerbuffet. Meteen daarna start de ALV (de vergaderstukken voor de ALV vind je in het ledengedeelte helemaal onderaan deze pagina, inloggen vereist) en lezingen van twee bijzondere sprekers die we nu aan je voorstellen!

Lezing Gemma Willemsen

Gemma Willemsen, Dierenbescherming

Gemma Willemsen is corporate strategisch adviseur bij de Dierenbescherming, en vertegenwoordigt en adviseert over ontwikkelingen en vraagstukken op het gebied van dierenwelzijn in de meest brede zin van het woord. Ze zit daarnaast in het bestuur van het LICG en is vicepresident van de Eurogroup for Animals. Sinds dit jaar is ze ook vaste columnist van het Dibevo-Vakblad. In haar lezing gaat Gemma dieper in op het ondernemen in de huisdierenbranche en dat in relatie tot dierenwelzijn.

Lezing Ed Webers

Ed Webers is al meer dan 25 jaar inspecteur bij de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID). Hij komt o.a. in actie na meldingen van verwaarlozing  van huis- en hobbydieren bij meldpunt 144. Daarnaast voert hij routinecontroles uit bij dierenspeciaalzaken, tuincentra, dierenpensions en fokkers/handelaren. In zijn lezing zal Ed meer inzicht geven in wat de LID doet en hoe de inspecteurs te werk gaan. Ook laat hij een aantal gevallen uit de praktijk zien.

Ed Webers, inspecteur LID

Programma

17.30 uurInloop en ontvangst
18.00 uurDinerbuffet
19.00 uurStart Algemene Ledenvergadering
19.30 uurLezing Gemma Willemsen, Dierenbescherming
20.15 uurLezing Ed Webers, LID
21.00 uurAfsluitende borrel

Locatie

Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht
De Holle Bilt 1
3732 HM De Bilt


Banner alv