10 oktober 2012 | Dossier:

Dibevo-Vakbeurs: moderne beurs, maar ouderwets gezellig

Huisdierenvakbeurs

Zo, het zit er weer op! Drie dagen lang stond de Gorkumse Evenementenhal in het teken van het huisdier. De Dibevo-Vakbeurs 2012 trok 4.014 bezoekers naar Gorinchem. Zondag was het mooi weer en een aantal bezoekers gaven aan dat ze mede daarom besloten hadden om niet op zondag te komen maar op maandag, en dan niet met alle werknemers.

Ondanks het iets gedaalde bezoekersaantal reageerden exposanten en bezoekers vrijwel allemaal positief. En dat deden ze zowel op de beursvloer als via de Facebook- en Twitter-kanalen van Dibevo.

Het registratiesysteem wierp ook zijn vruchten af: bezoekers die met hun e-ticket naar de beurs kwamen, stonden ook in drukke perioden binnen een paar minuten op de beursvloer. Bezoekers zonder ticket moesten inderdaad wat langer wachten, maar procentueel blijkt het om een kleine groep te gaan.

Sfeerimpressie

Wilt u nog even terugblikken? Bekijk dan onze sfeerimpressie van de Dibevo-Vakbeurs. Klik op de afbeelding om de presentatie te starten.

Foto-impressie Dibevo-vakbeurs 2012

Alle foto’s zijn © Norbert Waalboer Fotografie.

In het novembernummer van het Dibevo-Vakblad doen wij uitgebreid verslag van de noviteiten en bijzonderheden op de Dibevo-Vakbeurs.

Reacties

Een greep uit de reacties van exposanten en bezoekers:

De #Dibevo2012 vakbeurs zit er op. Complimenten voor de @dibevo organisatie. Zelden zo perfect verzorgd. #TopBeurs Top dag gehad op de Dibevo vakbeurs gisteren. Leuke nieuwe producten besteld! Binnenkort in onze winkel Dibevo beurs was een zeer geslaagde dag ! Veel nieuwe dingen gezien. Heel veel informatie die ik eens goed ga verwerken. Ook veel nieuwe mogelijkheden.
Een gezellige dag op de beurs gehad. Veel leuke en nieuwe ideeën opgedaan #Dibevo2012 Dibevo vakbeurs was weer grandioos, we hebben weer leuke spullen kunnen bestellen. Al 6 uur op de beurs en nog bezig ! Zijn nog niet uitgekeken ! Zoveel leuks !!
First time for us we expose at DIBEVO. We are very happy, cause : nice place, nice show, nice people... Gisteren op de beurs lid geworden van Dibevo! Eenmaal thuis met een kopje thee op de bank in één adem het vakblad uitgelezen! Super goede artikelen! Een gezellige drukte op de beurs. Veel mooie en nieuwe dingen gezien, ook leuke ideeën opgedaan #Dibevo2012
Het was vandaag superdruk op onze stand op de #Dibevo2012. De nieuwe producten en de nieuwe catalogus vielen goed in de smaak. 1e beursdag achter de rug. Leuke gesprekken gevoerd, orders genoteerd, vele noviteiten op de stand, onderlinge gezelligheid. Zo weer terug van de vakbeurs erg veel leuke nieuwe Produkten veel noviteiten echt een mooie maar ook goede beurs...
Dibevo beurs geweest. Lekker gekletst met bekenden en leuke contacten ontmoet. Altijd geweldig om weer leuke nieuwe dingen te zien voor de winkel. Net terug van de Dibevo Vakbeurs! Super leuk en leerzaam! Voor herhaling vatbaar! Gisteren naar de Vakbeurs Dibevo geweest in Gorinchem. Mooie, professioneel aangeklede beurs.