1 november 2016 | Dossier: Evenementen,

Dibevo-vakdagen: de wissel is gemaakt!

Vorig jaar kondigde Dibevo aan dat er in 2016 een andere vorm van ondernemersontmoeting (zoals het concept van de vakbeurs ook altijd was) zou plaatsvinden. Deze nieuwe vorm hebben we op 30 en 31 oktober laten zien met de Dibevo-vakdagen. En we kunnen je melden dat dat behoorlijk spannend was! Het Dibevo-team heeft hard gewerkt om een volledig nieuw concept van de grond af op te bouwen. En dat is hoe dan ook gelukt!


Ontmoeten

De Dibevo-vakdagen was dé plek waar de afgelopen twee dagen exposanten en bezoekers elkaar konden ontmoeten en daarbij zakendoen in een gezellige sfeer op een mooie, inspirerende locatie. Daarnaast kregen bezoekers een breed programma van kennisoverdracht voorgeschoteld in vier oude rijtuigen. Een groot deel van de 2.366 bezoekers maakte daar gretig gebruik van. Opvallend was dat er op maandag meer bezoekers waren dan op zondag, de dag die doorgaans de meeste bezoekers trekt.

FlitsTRAINing

FlitsTRAINingen

De 40 flitsTRAINingen die werden gegeven in vintage rijtuigen trokken opvallend veel publiek. Uit een korte enqûete onder de bezoekers kwam duidelijk naar voren dat deze lezingen een echte verrijking zijn voor een evenement met deze insteek.

Uitreiking Dierenspeciaalzaak van het Jaar
 

Finale Dierenspeciaalzaak van het Jaar

Als grote afsluiter van deze dagen was de finale van de verkiezing Dierenspeciaalzaak van het Jaar. Alle 5 finalisten waren aanwezig en onder leiding van Frans van Knapen werd bekendgemaakt dat Dierspecialist Haspels de grote winnaar is. Ook Dibevo-voorzitter Joost de Jongh feliciteerde alle 5 de finalisten met in het bijzonder Peter en Ton Haspels.

Met een nieuw evenement zijn er natuurlijk altijd dingen die beter kunnen. Dibevo is zich daar terdege van bewust. Ondanks dat is één ding zeker: met het concept van de Dibevo-vakdagen zitten we op het goede spoor!

Foto-impressie

Een foto-impressie van de vakdagen vind je op onze Facebook-pagina (ook toegankelijk voor niet-Facebookers!)

Productreportage

Op zaterdag 11 november verschijnt een nieuwe editie van het Dibevo-Vakblad met daarin een uitgebreide reportage over de Dibevo-vakdagen.