18 oktober 2016 | Dossier: Evenementen

Johnson Petfoods lanceert Riverwood tijdens Dibevo-vakdagen

Johnson Petfoods lanceert tijdens de Dibevo-vakdagen een nieuwe lijn hondenvoeding: Riverwood, een gloednieuwe, ultrapremium hondenbrok waarin alleen de allerbeste ingrediënten zijn verwerkt. Puur, eerlijk en met liefde gemaakt.

Riverwood

In de nieuwe hondenvoeding komt het beste van alle werelden samen. Er zijn 6 soorten Riverwood en in elke variant zitten 3 hypoallergene eiwitbronnen. Het vlees dat wordt gebruikt is van dieren die vrij hebben kunnen rondlopen en daardoor een betere spierontwikkeling hebben, wat goed is voor de smaak van het vlees. Riverwood is volledig graanvrij; als koolhydraatbron is gekozen voor de gele erwt. Daarnaast bevat Riverwood een uitgebalanceerde selectie aan groenten en fruit, geneeskrachtige- en gezondheid ondersteunende kruiden en zijn er geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen toegevoegd.

Schot in de roos

Johnson Petfoods is onwijs trots op de nieuwe lijn hondenvoeding. John Sars: “We verwachten dat Riverwood een groot succes gaat worden, ook internationaal. De resultaten tot nu toe bevestigen dat we precies op het goede spoor zitten en dat Riverwood een schot in de roos is.”

Johnson Petfoods is tijdens de Dibevo-vakdagen te vinden op stands 58 en 67.

Bestel nu je toegangskaarten    Ik wil eerst nog wat meer info