19 november 2019 | Dossier: Personeel

Dibevo ZorgPortaal voldoet aan eisen MKB Verzuim-ontzorgverzekering

De regering wil de loondoorbetalingsplicht bij ziekte makkelijker, duidelijker en goedkoper maken. Belangrijk onderdeel hierin is de MKB Verzuim-ontzorgverzekering per 1 januari 2020 en een financiële tegemoetkoming vanuit de overheid per 1 januari 2021. Deze tegemoetkoming komt neer op ruim 1.000 euro per bedrijf per jaar.

MKB Verzuim-ontzorgverzekering

Het Dibevo ZorgPortaal is (een van) de eerste Verzuim-ontzorgverzekeringen die voldoet aan alle voorwaarden. En dat is bepaald niet vanzelfsprekend. Door de complete oplossing voor verzuim en arbodienstverlening ontzorgt het Dibevo ZorgPortaal de deelnemende werkgevers en zijn medewerkers optimaal.

Op maat gemaakt voor de Dibevo-branche

De aflopen jaren is het Dibevo ZorgPortaal uitgegroeid tot een betaalbare oplossing die precies op maat is gemaakt voor de Dibevo-branche. Een ZorgPortaal met een duidelijke verzuimbegeleiding en een effectieve uitvoering. Het is niet voor niets dat het ZorgPortaal model heeft gestaan voor de MKB Verzuim-ontzorgverzekering.

De MKB Verzuim-ontzorgverzekering start per 1 januari 2020. Ben je al aangesloten bij Dibevo ZorgPortaal? Dan hoef je niets te doen. Je wordt al maximaal ‘ontzorgd’. Daarnaast profiteer je vanaf 1 januari 2021 van de financiële tegemoetkoming.

Nog niet aangesloten bij Dibevo ZorgPortaal? Handel dan snel en stap per 1 januari 2020 over naar het Dibevo ZorgPortaal. Uiteraard kan het team van Dibevo Risk hierbij ondersteunen.

Meer informatie?

Neem contact op met de adviseurs van Dibevo Risk op tel. (070) 301 25 65 of risk@dibevo.nl.