14 oktober 2014 | Dossier:

Dier all-in ontwikkelt erkenning voor hondvriendelijke restaurants

Dogstar-erkenning voor restaurant Seidel

Wie een keer lekker uit eten wil, moet vaak noodgedwongen zijn hond thuislaten. In restaurants met een Dogstar-erkenning zijn honden niet alleen van harte welkom, maar krijgen ze ook een menukaart met een heus voor-, hoofd- en nagerecht. De Dogstar-erkenning is ontwikkeld door het marketingteam van Dier all-in.

Extra aandacht voor de hond

De Dogstar-erkenning is gericht op restaurants die extra aandacht hebben voor honden en begrijpen dat viervoeters simpelweg de levensvrienden van hun gasten zijn die een onderdeel van het gezin vormen. En gezinsleden laat je niet graag thuis achter, laat staan in de auto. Een hond kan zich net zo goed gedragen als een kind. Het ligt vaak aan het baasje als een hond zich niet goed gedraagt, zo stelt Dier all-in.

Restaurant Seidel ontvangt eerste Dogstar-erkenning

Je herkent een Dogstar-restaurant aan de speciale Dogstar-sticker op deur of de menukaart buiten. Eigenaar Pieter Jan de Bresser van Restaurant Seidel uit Vollehove ontving onlangs de eerste Dogstar-erkenning uit handen van Rosanne van Benthem van Dier all-in (zie foto). En daar blijft het niet bij, want binnenkort verschijnt er een flyer met nog meer Dogstar-restaurants in de plaatsen waar Dier all-in een vestiging heeft.

Dogstar-sticker