25 september 2013 | Dossier:

Dierendag is toch een soort verjaardag?

Dierendag is toch een soort verjaardag? Haal beloningskoekjes, voeding en speeltjes bij uw dierenwinkel!

Op 4 oktober is het Dierendag en dan zetten eigenaren hun huisdieren vaak extra in het zonnetje. Om deze eigenaren speciaal naar de dierenspeciaalzaak te laten komen, zenden Sky Radio, Q-Music, 100%NL en 13 regionale omroepen op initiatief van Dibevo weer radiospots uit. Dit keer met het thema: 'Dierendag is toch een soort verjaardag'.

Themapagina's voor huis-aan-huisbladen

Naast de radiospots zet het HBD ook nog kant-en-klare themapagina's voor huis-aan-huisbladen in. Hierin staan leuke verhalen, tips en weetjes die consumenten informeren over huisdieren en huisdierenverzorging. Daarnaast zorgen de kant-en-klare themapagina's voor een extra stimulans om de consument naar de dierenspeciaalzaak te krijgen.

De eerste themapagina die consumenten te zien krijgen is: 'Huisdieren zijn nóg leuker... ....als je er wat mee doet'. Logisch, want uit onderzoek blijkt dat intelligente dieren ervan houden om actief te zijn en dingen te leren. Het beste resultaat behalen consumenten door hun dier te belonen met een lekkernij of speeltje. En bij wie moeten de consumenten terecht om deze producten te halen? Juist, bij u!

Promotie in het najaar

In het najaar zullen nog 3 radiocampagnes worden uitgezonden met het bekende hoofdthema ‘Uw dier verdient beslist een echte specialist!’