14 oktober 2016 | Dossier: Ledennieuws

Dierenhotel Nijland bestaat 20 jaar en is 10 jaar lid van Dibevo

Op 29 oktober houdt Dierenhotel Nijland een open dag ter ere van het 20-jarig bestaan. Dierenpensionhouders Ella van der Feer en Chris Ouwerkerk organiseren op deze dag voor hun klanten allerlei activiteiten.

Dierenhotel Nijland bestaat 20 jaar

Zo kunnen klanten meedoen aan canicross waar de enthousiaste hardloper samen met zijn hond mee kan doen aan een recreatieve loop. Er is een tweedehands (ruil)markt met alleen dierenbenodigdheden waarvan de marktkraam eruit ziet als een kennel en frisbeeschool Fly em High geeft een demonstratie frisbee.

Klein en persoonlijk

De dierenpensionhouders bieden een grote variëteit aan diensten aan, maar de kracht van het dierenpension blijft dat deze klein en persoonlijk is. De ondernemers kennen elke klant en dier bij naam. En staan altijd open voor een praatje.

Tijdens de open dag kunnen de klanten zien wat voor diensten Dierenhotel Nijland aanbiedt. Eigenaresse Ella van der Feer: “Naast een dierenhotel, kunnen klanten bij ons terecht voor dagopvang. Ook kunnen zij hun hond laten trimmen in de trimsalon. Daarnaast geef ik les en ben ik gedragstheapeute voor honden. Dit jaar heb ik mijn opleiding acupressuur voor honden afgesloten en heb ik mij dus meer verdiept in de gezondheid van de hond en de kat. Naast dat, werk ik ook met mihealth en geef ik voedingsadvies gericht op westerse voeding of met een link naar de traditionele Chinese medicijnleer.”