23 juli 2019 | Dossier: Ledennieuws,

Dierenpension De Morgenstond lanceert eigen bedrijfsmagazine

Vorig jaar bestond Dierenpension De Morgenstond 60 jaar. Speciaal voor deze gelegenheid wilden de eigenaren een mooie brochure laten maken. Echter door tijdgebrek is het er nooit van gekomen. Nu vroegen wij ons toch af 'tijdgebrek voor een brochure en nu ligt er een heus bedrijfsmagazine voor de klanten klaar, maar hoe dan?' Tijd om op onderzoek uit te gaan en contact op te nemen met dierenpensionhouder Martin Hoogerwaard.

We hadden al een tijdje een plan om een mooie brochure te laten maken”, vertelt Martin Hoogerwaard van Dierenpension De Morgenstond. “Maar je weet hoe dat gaat; je bent druk, neemt de tijd er niet voor en dan blijven zulke dingen liggen. Degene die de brochure ging maken, kwam met wat voorbeelden en daar zat ook een optie bij voor een compleet magazine. Oei, dachten wij, dat is wel even wat anders. Het is natuurlijk veel leuker om een echt bedrijfsmagazine mee te geven aan je klanten, dan een eenvoudige brochure. Dus we besloten het te doen.

Ik geloof niet dat er eerder een dierenpension is geweest die zo’n magazine heeft laten maken maar wij zijn er blij mee. Het is behoorlijk tijdloos, dus we hoeven heus niet volgend jaar er weer een te maken. De reacties van onze klanten zijn zonder uitzondering lovend, ze vinden het hartstikke leuk.”