3 mei 2022 | Dossier: Kennisdagen, Ledenvoordeel,

1 juni: dierenpension-themamiddag bij Dierenpension Eilers

De dierenpension-themamiddag bij Kattenhotel Tante Betje kon door omstandigheden helaas niet doorgaan, maar we hebben een nieuwe gastheer gevonden voor de altijd inspirerende en gezellige bijeenkomst voor Dibevo-leden met een dierenpension. Of liever gezegd: gastvrouw, want dit pension wordt gerund door Marieke van Esch-Eilers. Inderdaad, je raadt het goed: van Dierenpension Eilers in het mooie Nederweert.

Dierenpension Eilers

Natuurlijk zal Marieke van Esch-Eilers een rondleiding verzorgen door haar dierenpension, maar we halen ook even het net op rond wat er nu speelt in dierenpensionland. Na de bezichtiging volgt een lezing van Marleen van Baal. Daarna is er volop gelegenheid om weer eens bij te praten met collega-pensionhouders.

Ondernemerschap na coronatijd

In een informele, interactieve lezing neemt Marleen van Baal je mee in het ondernemerschap na coronatijd. Het vraagt behoorlijke flexibiliteit om van vrijwel uit stilstand nu opeens te moeten ‘hardlopen’. Hoe ga je om met de grote vraag? Hoe kun je ‘nee’ verkopen zonder dat je klanten kwijtraakt? Hoe krijg je voldoende personeel om je kwaliteit te kunnen waarborgen? Marleen inspireert met verschillende invalshoeken en nodigt uit om samen tot oplossingen te komen, en dat voor zowel honden- als kattenpensions.

Marleen van Baal

Over de spreker

Marleen van Baal is coach en verbindend ondernemer in de dierenbranche. Zij is eigenaar van Hond InZicht, Hersenwerk voor dieren en coacht dierprofessionals via HondZakelijk. Je kunt Marleen ook kennen van de artikelen die ze tot vorig jaar schreef in het Dibevo-Vakblad.

Programma

12.30 - 13.15 uur Ontvangst met lunch
13.15 - 13.45 uur Welkomstwoord van Dibevo-voorzitter Gijs van den Assum en Dierenpension Eilers
13.45 - 14.45 uur Bezichtiging dierenhotel
14.45 - 15.00 uur Korte koffie/theepauze
15.00 - 16.00 uur Lezing door Marleen van Baal
16.00 - 17.00 uur Gezellig samenzijn onder het genot van een drankje
Dierenpension Eilers

Locatie

Kreijel 16
6031 AA Nederweert
dierenpensioneilers.nl
Plan je route naar Dierenpension Eilers.