20 april 2017 | Dossier: Ledennieuws,

Dierenspeciaalzaak Monria viert 20-jarig jubileum

Monria, waar komt die naam toch vandaan? Simpel: hij komt van de eerste letters van de eigenaren van de winkel. Monique de Groot en Ria Kars startten in 1997 hun dierenspeciaalzaak en nu, bijna 20 jaar later, is het tijd voor een feestje. We schrijven bijna, want de échte jubileumdatum is 28 april, maar op 22 april vieren ze het met hun klanten.

Discus Monria 1997 - 2017

Kennis bijhouden

Als een van de hoogtepunten in die 20 jaar noemen Monique en Ria de verhuizing in 2011 naar het huidige adres, de Duyvesteynstraat in Rotterdam-Overschie. Dat betekende een betere zichtlocatie en een grotere winkel, maar wel met de gezelligheid van weleer en natuurlijk de betrokkenheid, service en kennis.

De eigenaren vinden het ontzettend belangrijk om die kennis ook actief bij te houden. Zelfs met hun vele ervaring blijven ze actief met het volgen van cursussen, workshops en lezingen over voeding en verzorging van huisdieren. Een van de consequenties daarvan is dat ze langzaam zijn overstapt op meer natuurlijke voeding.

Feest op 22 april

Wat is er allemaal te doen op 22 april? Klanten kunnen die dag met hun huisdier op de foto en handgeslagen penningen maken, er is een tapasbar en proeverij voor honden, en er is iemand aanwezig die alles kan vertellen over vogel- en knaagdiervoeders en -snacks. Kortom: het gaat een gezellig feest worden, daar in Overschie!

Meer informatie over alle activiteiten is te vinden op de Facebook-pagina van dierenspeciaalzaak Monria