05 april 2018 | Dossier: Ledennieuws

Dierspecialist Lucassen Zevenaar vernieuwd

Dierspecialist Lucassen heeft vrijdag 6 april de deuren geopend van de vernieuwde winkel in Zevenaar.

Dierspecialist Lucassen Zevenaar

De vernieuwde winkel van vader Antoine en zoon Twan Lucassen is in een nieuw jasje gestoken en dat vieren ze met een feestelijk heropeningsweekend van vrijdag 6 tot en met zondag 8 april.

Huisdiereigenaren kunnen in de compleet vernieuwde winkel terecht voor een breed aanbod aan voer en dierbenodigdheden. Ook is er een ruime huisdierenapotheek aanwezig met onder meer een lijn fytotherapie en biedt de winkel de mogelijkheid om huisdieren te wegen. Klanten die tijdens het heropeningsweekend een bezoek brengen aan de nieuwe winkel, krijgen korting op een artikel naar keuze. Daarnaast krijgen de eerste 25 kopende klanten op vrijdag en zaterdag een gratis poncho. Deze poncho komt in een handige bal die aan de hondentriem te bevestigen is.

Dierspecialist Lucassen biedt ook de mogelijkheid om 10.000 artikelen online te bestellen. De bestelling kunnen klanten in de winkel ophalen of thuis laten bezorgen.

Op de Facebookpagina van de dierenspeciaalzaak lees je meer over de heropening.


Ben je lid van Dibevo en heb je ook nieuws of een nieuwtje te melden (verhuizing, open dag, jubileum, leuke activiteit, enz.)? Stuur dan je nieuws plus mooie foto’s naar redactie@dibevo.nl.