5 augustus 2020 | Dossier: Ledennieuws,

Diervoeding Tak verhuist naar Roosendaal

Het was natuurlijk eigenlijk hartstikke handig: Happy Dog, Happy Cat, Goood hondenvoeding én Dierenpension Hoevekestijn onder hetzelfde dak in Wouwse Plantage. Handig en gezellig, maar omdat Diervoeding Tak groeit als kool, wél een beetje druk. De bedrijven van familie Tak groeiden uit hun jasje.

Nieuw bedrijfspand Happy Dog, Happy Cat en Goood

Vandaar dat Arian en zoon Twan hun groothandelsactiviteiten verplaatsen naar een gloednieuw pand in Roosendaal. “In Wouwse plantage hebben we 200 palletplaatsen”, vertelt Arian. “Op de nieuwe locatie 600. Ze zijn nu nog aan het bouwen, het magazijn staat er al en ze zijn nu bezig met de kantoren. Medio oktober gaan we verhuizen.”

Diervoeding Tak is een echt familiebedrijf. Arian ‘doet’ Happy Dog en Happy Cat, zoon Twan lanceerde het merk Goood, de broer van Arian is chauffeur en zijn vrouw is grotendeels in het pension werkzaam. “Ik blijf dat ook doen hoor”, zegt Arian. “We hebben afgesproken dat Twan degene is die dagelijks in Roosendaal de deuren opent en sluit. Ik wil ook elke dag zien hoe de honden het doen, en rijd dus wat later richting Roosendaal.”