03 mei 2017 | Dossier: Ledennieuws

Discus Molenkamp in uitzending Omroep Gelderland

Arjan Berendsen van Discus Molenkamp kreeg het voor de zoveelste keer voor elkaar: zijn bedrijf in het spotlight, op tv, dit keer bij Omroep Gelderland.

In de serie Trots op Gelderland gaat Omroep Gelderland op bezoek bij bedrijven die bezig zijn met nieuwe producten en innovaties. “Het programma wordt gesponsord door de provincie, om te laten zien dat het bedrijfsleven in Gelderland volop in ontwikkeling is”, vertelt Arjan Berendsen. “Het is super leuk dat we hiervoor gevraagd werden, natuurlijk werkten we er graag aan mee. Het resultaat is een leuk filmpje van ruim vier minuten.”

Aan de mouw getrokken

Arjan vertelt dat het filmpje goed bekeken werd en dat hij er regelmatig door klanten aan wordt herinnerd. “Dan loop je door de supermarkt,” vertelt hij, ‘en word je aan je mouw getrokken door mensen die vertellen dat ze het gezien hebben. Of ik dat vervelend vind? Integendeel. Deelname aan zo’n programma en het maken van het filmpje duurde zo’n anderhalf uur. We werkten er graag aan mee. De klanten vinden het leuk, praten erover, herinneren je eraan. We zijn er trots op dat de programmamakers onze winkel selecteerden als een bedrijf dat vernieuwend bezig is.”

Bezig met iets nieuws

Inmiddels alweer 10 jaar geleden bracht Arjan hondenbier op de markt, gevolgd door onder andere hondenbuggy’s, hondenbrillen, patat en thee voor honden. De ondernemer is weer bezig met ‘iets nieuws’. “Dat bevindt zich nog in de ontwikkelingsfase”, vertelt hij. “Ik kan er nog niks over zeggen maar we hopen wel dat we ook hiermee straks weer de media halen. Dat is leuk, en goed voor je bedrijf.”