5 januari 2017 | Dossier: Ledennieuws,

Dobey Rotterdam organiseert workshop hondenkoekjes bakken voor ondernemers

Mark Mom van Dobey Rotterdam organiseert workshops 'hondenkoekjes bakken' voor alle ondernemers die hun klanten willen verrassen met zelfgemaakte hondenkoekjes. Klanten waarderen zelfgemaakte producten. Het geeft de klant een vertrouwd gevoel en je straalt er kennis mee uit. En de marges... wow! Doe jij ook mee aan de nieuwe trend?

Workshop koekjes bakken Dobey Rotterdam

Maar waar begin je, hoe begin je, wat heb je nodig, wat kost het en wat levert het op? Op al deze vragen geeft Mark Mom van Dobey Rotterdam een antwoord tijdens de workshops die hij organiseert. Mark bakt al meer dan een jaar diverse soorten hondenkoekjes en op aanvraag taarten voor zijn klanten. Zomers genieten de honden ook nog eens van zijn zelfgecreëerde hondenijsjes. In een jaar tijd is zijn omzet in deze producten vervijfvoudigd. Dat geeft wel aan dat klanten er meerdere malen voor terugkomen. Mark is bereid zijn opgedane kennis te delen en ervoor te zorgen dat je niet in de (geldkostende) valkuilen valt.

Workshops ‘hondenkoekjes bakken’

De workshop ‘hondenkoekjes bakken’ is beschikbaar voor alle ondernemers, ongeacht of je wel of niet bij een organisatie aangesloten bent. De workshops worden op zondagmiddagen gehouden in de winkel op Rotterdam-Zuid. En per workshop kunnen maximaal vijf deelnemers meedoen. Daarom organiseert Mark Mom deze workshop meerdere keren. De kosten zijn € 25,00 per deelnemer.

Heb je interesse in een workshop of heb je meer vragen neem dan contact op met Mark Mom via 010-4953510 of info@dobeyrotterdam.nl.