7 maart 2023 | Dossier: Promotie,

Doe mee aan de tweede ‘Week van de Stenen Winkel’

Van 8 tot en met 14 mei 2023 vindt de tweede ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een week met landelijke aandacht voor de kracht en waarde van lokale stenen winkels. Als winkel meld je je gratis aan voor dit initiatief. Je krijgt dan toegang tot 8 Masterclasses van retail-experts om je winkel voor te bereiden op de ‘Week van de Stenen Winkel’ en een gratis promo-pakket om de ‘Week van de Stenen Winkel’ bij je klanten te introduceren. Aanmelden kan tot en met 26 maart 2023.

Week van de Stenen Winkel

De ‘Week van de Stenen Winkel’ is een week waarin de zelfstandige winkelier in het zonnetje staat. Een week waarin we samen de consument overtuigen van de waarde van de stenen winkel. Jouw winkel neemt gratis deel aan dit initiatief. Deelname aan de ‘Week van de Stenen Winkel’ betekent:

  • Landelijke aandacht in Nederland en België voor niet alleen jóúw stenen winkel, maar voor de kracht van álle stenen winkels (en in het bijzonder de lokale zelfstandige winkels).

  • Toegang tot een volledig uitgewerkte marketingactie voor jouw winkel om tijdens de ‘Week van de Stenen Winkel’ meer klanten aan te trekken en meer omzet te realiseren.

  • Tips van 8 retail-experts om jouw winkel voor te bereiden op je deelname.

  • Een volledig gratis promo-pakket om de ‘Week van de Stenen Winkel’ te promoten, waaronder uitgewerkte teksten en afbeeldingen voor je socialmedia-kanalen en nieuwsbrief.

Meedoen? Je meldt je winkel hier aan voor de ‘Week van de Stenen Winkel’: weekvandestenenwinkel.com/dibevo

Dit is de agenda

  • Van 27 maart tot en met 17 april vindt de voorbereidende Masterclass-periode plaats. In deze week krijg je toegang tot 8 Masterclasses van top retail-experts, die je voorbereiden op jouw deelname aan de ‘Week van de Stenen Winkel’.

  • Van 8 mei tot en met 14 mei is het zover: de ‘Week van de Stenen Winkel’. Deze week voer jij je marketingactie uit, en vier je samen met jouw klanten de kracht van de stenen winkel. Het wordt een feestweek die zowel jij als je klanten nooit meer vergeten.

Nogmaals: deelname is helemaal gratis. Ben je erbij? Klik hier om je winkel aan te melden voor de ‘Week van de Stenen Winkel’.