11 augustus 2015

Dog4U Hondencentrum maakt glossy

Dog4U Hondencentrum maakt Glossy

Dog4U Hondencentrum bestaat 10 jaar en viert dat o.a. met een fotowedstrijd. De 3 leukste foto’s krijgen een plekje in de glossy die medio september verschijnt.

Het thema van de fotowedstrijd is ‘zomer’ en iedereen kan zijn mooiste foto's aanleveren tot 22 augustus. Op 19 september is er een feestavond bij Dog4U Hondencentrum en op die avond ontvangen alle genodigden en diergerelateerde bedrijven in de regio een exemplaar van de glossy.

Glossy

In de glossy kijkt ondernemer Olga van den Engel terug op 10 jaar Dog4U, maar ze kijkt ook naar de inzichten van nu en werpt een blik op de toekomst. Wat kregen de honden 10 jaar geleden te eten en wat zijn de mogelijkheden nu? Wat zijn de nieuwste inzichten op het gebied van hondengedrag? Hoe zag een hondencursus er in 2005 uit en hoe pakt Dog4U dat nu aan? Ook komen enkele gedragswetenschappers aan het woord over domesticatie en wolf versus hond. Verder schenkt Dog4U aandacht aan de socialisatie van pups en de misverstanden daaromtrent. En natuurlijk heel veel leuke foto’s.

Op de Facebook-pagina van Dog4U Hondencentrum staan nog andere acties vermeld.