30 juni 2016 | Dossier: Klanten

Huisdiergeheimen in de bioscoop

Vanaf 3 augustus draait de nieuwe, vrolijke animatiefilm ‘The Secret Life of Pets’ (Huisdiergeheimen) in de bioscoop. Wat spoken huisdieren uit als de baasjes van huis zijn? Een leuk onderwerp dat je klanten vast herkenbaar voorkomt. Met de bijbehorende kleurwedstrijd kunnen ze ook nog een leuk prijzenpakket winnen.

 

Kleurwedstrijd

Meedoen aan de kleurwedstrijd is voor je klanten, en dan natuurlijk vooral voor de kinderen, kleinkinderen of nichtjes en neefjes van je klanten, heel eenvoudig. Hiervoor kun je gratis 3 kleurplaten downloaden die je op je toonbank kunt neerleggen. Het enige dat de toekomstige klanten moeten doen, is de kleurplaat zo mooi mogelijk inkleuren en opsturen. De gegevens waar de kleurplaat naar toe gestuurd kan worden, staan op de kleurplaat vermeld. Je klanten maken kans op een filmpakket van ‘The Secret Life of Pets’ met daarin: 2 bioscoopkaartjes van de film, een vrolijk tasje met oortjes, een frisbee en een figuurtje van de film.

    

Van de makers van...

The Secret Life of Pets is de nieuwste animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke, Despicable Me 2/Verschrikkelijke Ikke 2 en Minions.

'The Secret Life of Pets' (Huisdiergeheimen) 3 augustus in de bioscoop

Hilarische avonturen

In The Secret Life of Pets zijn de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball te zien. De film draait vanaf 3 augustus 2016 in de bioschoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D. In de Nederlandse gesproken versie zijn de stemmen van o.a. Karin Bloemen, Peggy Vrijens, Jandino Asporaat, Roué Verveer en Murth Mossel te horen.

Meer weten over de film? Bekijk dan de website van Huisdiergeheimen.