29 december 2016

Een wens: een voorgevoel van wat je in staat bent daadwerkelijk te realiseren

Wensballonnen

Het einde van 2016 is alweer in zicht. Het was een jaar waarin de ontwikkelingen nóg sneller leken te gaan dan de jaren daarvoor. Dibevo vierde haar 80-jarig jubileum, maar ondertussen was er ruim baan voor vernieuwing.

We startten het jaar met een volledig gerestyld Dibevo-Vakblad, een compleet nieuwe website en nieuwsbrief. We hebben de eerste stappen gezet om ook Vlaanderen te bedienen, we zijn gestart met het geven van gastlessen aan vervolgopleidingen en hebben een volledig nieuw evenement ‘vanaf nul’ georganiseerd. Verder waren we dit jaar actiever dan ooit tevoren met het lobbyen in Brussel en Den Haag.

En dan hebben we het niet eens over de kennisdagen, de nieuwe ledendiensten en de talloze leden die we dit jaar hebben geholpen met problemen van uiteenlopende aard: van acquisitiefraude tot importbeperking en van bijtincident tot titerbepaling.

Kortom: er is veel gebeurd, maar er is nog veel werk te verzetten en nog veel te wensen. Hoe de economische wind ook waait: wij wensen je een mooi, gezond, inspirerend en positief 2017 toe. Een jaar vol met wensen waarvan er ten minste één uitkomt. En daar helpen wij graag bij: ook in 2017 kunnen alle leden weer op ons rekenen!

Hartelijke groet,
Joost, Mieke, Henk, Janny, Gerrit, Laurens, Janine, Petra, Yvonne, Karin, Alex en Gerard


PS: De spreuk in de titel is van Goethe. Nee, wij hebben ook verder niets van hem gelezen ;-)