07 november 2019 | Dossier: Ledennieuws

eSHa organiseert workshop Microscopie en Visziekten

eSHa Aquariumproducten ontwikkelt en produceert geneesmiddelen en supplementen die de gezondheid van aquariumvissen bevorderen. Wat ze ook graag bevorderen bij eSHa is kennis. Vandaar dat het bedrijf volgend jaar weer, in samenwerking met FishHealth, een workshop Microscopie en Visziekten organiseert.

eSHa lans organiseert workshop

“Van winkeliers begrepen wij dat zij graag hun kennis over visziekten zouden vergroten”, vertelt Marc de Cocq van eSHa. “Vandaar dat we besloten om een workshop Microscopie & Visziekten aan te bieden. Het werd een praktische cursus van een dag waarbij de deelnemers echt met microscopen leren werken. We gaven er dit jaar in totaal vier; twee in juni en twee in september en alle vier waren ze in een mum van tijd vol. We mogen denk ik wel stellen dat dit bewijst dat er behoefte is aan dergelijke informatie.”

eSHa workshop microscoop en visziekten

Praktisch en informatief

Vanwege de grote belangstelling heeft eSHa besloten om de cursus volgend jaar wederom te organiseren. Net als vorig jaar in samenwerking met, en op de locatie van FishHealth in Druten. Om de kosten te dekken vraagt eSHa van elke cursist een kleine bijdrage. “We doen dit niet om winst te maken”, zegt Marc. “Sterker nog: de bijdrage van 25 euro per persoon dekt de kosten niet. Het is puur ons doel om kennis te delen. De cursus is praktisch en informatief en niet bedoeld als verkapte productpromotie. Aan het einde van de dag geven we een overzicht van de ziekten die besproken zijn en welke eSHa-producten ze kunnen gebruiken, preventief of om de ziekten te genezen. Alle deelnemers ontvangen na afloop van de workshop een certificaat van deelname en een map met cursusmateriaal.”

Meer weten of aanmelden?

In 2020 vindt de workshop Microscopie & Viszieken wederom plaats bij FishHealth in Druten. En wel op 14 en 22 september. Voor meer informatie of om je aan te melden kun je een mail sturen naar esha@eshalabs.com.