12 april 2021 | Dossier: Advertorial,

Farm Food zoekt hands-on Marketing-coördinator

Farm Food zoekt buitendienstmedewerker

A D V E R T E N T I E
Farm Food Hondenvoeding zoekt ter versterking van zijn team een:

HANDS-ON MARKETING COORDINATOR
(fulltime)

Farm Food Hondenvoeding is al bijna 40 jaar toonaangevend in natuurlijke voeding en producten voor de hond. Naast een groeiende klantenkring in Nederland, exporteren we naar steeds meer landen in Europa en daarbuiten.
Vanuit ons kantoor in Nijverdal werken 60 enthousiaste medewerkers dagelijks met veel passie samen aan onze filosofie.’ Honden eerst!’. De gezondheid van de hond gaat voor alles. Gezondheid en ontwikkeling van onze medewerkers stimuleren wij door o.a. training, opleidingen, werken in een groene werkomgeving en mogelijkheid gebruik te maken van een fietsplan. Onze cultuur is open, gelijkwaardig en gericht op samenwerking om het beste te realiseren voor onze klanten.

Farm Food marketingteam

Het Farm Food marketingteam houdt zich bezig met verschillende activiteiten. De zes teamleden hebben eigen verantwoordelijkheden op het gebied van social media, videografie, fotografie, DTP en de website. Daarnaast zijn ze bezig met het uitwerken en opzetten van het marketing-jaarplan en de vervolgacties. Deze werkzaamheden voeren zij uit naast hun hoofdfunctie.

Wat wij vragen

We vragen van jou dat jij samen met deze collega’s gaat werken aan de verdere uitbouw van het merk Farm Food. Jouw kracht ligt in het sturing geven aan het team en naast actief van achter het beeldscherm meewerken verzorg jij de coördinatie van alle activiteiten. Je zorgt ervoor dat de ideeën uitgevoerd worden en zorgt voor een goed verloop van de verschillende processen. Je hebt ervaring vanaf de productievloer, overziet alle stappen en hebt een hands-on mentaliteit.

Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding en hebt een aantal jaren relevante ervaring. Daarnaast heb je inhoudelijke kennis van applicaties en versta je de kunst van marketeer-denken. Je onderhoudt contact met de externe bureaus en bent een sparringpartner voor het management. Je rapporteert aan de directeur Marketing en ICT.

Je bent duidelijk, creatief, ontwikkelingsgericht en een echte team-player.

Solliciteren

Informatie over Farm Food en onze filosofie vind je op onze website farmfood.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Michiel de Weerd of Stefan Hondebrink via tel. 0548-619977.

We ontvangen de sollicitatie graag voor 23 april 2021 op vacature@farmfood.nl t.a.v. Jacqueline van Vreden, HR adviseur.