15 november 2016 | Dossier: Ledennieuws

Ferplast wint de ‘PET Personality of the Year’ award

Tijdens de Internationale Pet Conference in Barcelona ontving de General Manager van Ferplast, de heer Nicola Vaccari, de 'PET Personality of the Year'-award. Deze award wordt uitgereikt aan personen in de branche die vooruitstrevend zijn en die opkomen voor de branche in het algemeen.

Ferplast wint PET Personality of the Year-award

Op de foto v.l.n.r.: Lluc and Montse Ferrer (Holapet; Spanish importer, Ferplast), Nicola Vaccari (managing director, Ferplast), Ralf Majer-Abele and Luciano Ponza (sales manager, Ferplast)

Criteria

Ferplast bestaat 50 jaarDe kenmerken voor toekenning van deze award aan Ferplast zijn: de hoge kwaliteit van haar producten en haar continue zoektocht naar innovatie.

90% van de producten van Ferplast produceert het bedrijf in Europa. Het grote voordeel is dat ze hierdoor de controle houden over elk aspect van het productieproces.

Ook werd als kenmerk meegenomen het 50-jarig bestaan van Ferplast. Ferplast heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkelt van een kleine, regionale fabrikant in kooien tot producent en leverancier van hoogwaardige producten wereldwijd. Afgelopen zomer is het 50-jarig bestaan uitgebreid gevierd in Castelgomberto Italie, de geboortegrond van Ferplast.