28 augustus 2012

Meewerken aan het dierendiploma

Nu de scholen weer begonnen zijn, kan het zijn dat de basisschool uit uw woonplaats contact opneemt met het verzoek of u in de aanloop naar Werelddierendag wilt meewerken aan een praktijkles voor het dierendiploma.

In juni hebben de leerkrachten van basisscholen de pakketten kunnen bestellen. Het nieuwe lespakket is inmiddels drukklaar en de aankondigingscampagne is van start gegaan. In het lespakket wordt een aantal ideeën aangedragen om traffic naar de dierenspeciaalzaak te genereren.

Verzending lespakketten

In de zomermaanden zijn de pakketten uitgedeeld, zodat scholen naar Werelddierendag toe kunnen werken. Aansluitend zal een e-mailing volgen met een speciaal digitaal magazine. Daarin staan leuke educatieve filmpjes om de lesstof beeldender te maken.

Praktijkles: goed voor uw zaak

Het dierendiploma kan een positieve bijdrage leveren aan uw onderneming. Voor u als ondernemer is het natuurlijk een prachtige kans om de bekendheid van uw winkel te vergroten, te laten zien dat u kennis van zaken heeft en de klanten van de toekomst in uw zaak te verwelkomen. Geef daarom bij de scholen in uw buurt aan dat u dit project wilt ondersteunen.