10 oktober 2016 | Dossier: Evenementen

FlitsTRAINingen tijdens de Dibevo-vakdagen: elke dag een nieuwe videopitch online

 

Een flitsTRAINing in een vintage rijtuig

“Waarom noemen jullie de lezingen op de Dibevo-vakdagen eigenlijk flitsTRAINingen,” vroeg een ondernemer ons vorige week. Nou, da's eigenlijk heel simpel: een flitstrein is een hogesnelheidstrein waarmee je in korte tijd een grote afstand overbrugt. Dat is ook precies de insteek van de lezingen tijdens de Dibevo-vakdagen. Met een flitsTRAINing van een halfuur doe je inspiratie op voor nieuwe ideeën, kijk je met een frisse blik naar dingen die je dacht te weten of krijg je handvatten om met weinig middelen meer omzet te maken.

Natuurlijk hebben we een overzicht samengesteld van alle presentaties die in de postwagons worden gegeven, maar het leuke is dat elke ‘flitsTRAINer’ ook in een korte videopitch uitlegt welke onderwerpen hij of zij gaat behandelen. Vanaf 10 oktober plaatsen we elke dag een nieuwe videopitch op onze social media-kanalen: Facebook, Twitter, LinkedIn en Youtube. Een goede reden om even een kijkje te nemen!

Bekijk de eerste videopitches op Facebook:

Waarom natuurlijk gedrag van konijnen jouw omzet beïnvloedt!

Over nog geen 3 weken starten de Dibevo-vakdagen! Vanaf vandaag publiceren we elke dag een introvideo over één van de 20 flitsTRAINingen in de vintage postwagons op een unieke evenementenlocatie: de Rijtuigenloods in Amersfoort. Eline Teygeler van Tinley Gedragstherapie voor Dieren trapt af!

Geplaatst door Brancheorganisatie Dibevo op maandag 10 oktober 2016

 

Een leeg vaccinatieboekje, wat vindt de inspectie daarvan?

Heb je een dierenpension? Dan is deze #flitsTRAINing speciaal voor jou! #Dibevo #vakdagen #Rijtuigenloods

Geplaatst door Brancheorganisatie Dibevo op dinsdag 11 oktober 2016

 

12 tips voor een beter Facebook-contact met je klanten

Een beter Facebook-contact met je klanten; wil jij dat ook? Stap dan in de trein van Minkinmotion op de Dibevo-vakdagen! Bestel nu je toegangskaarten op bezoekers.dibevo.nl

Geplaatst door Brancheorganisatie Dibevo op woensdag 12 oktober 2016

 

Heb je nog geen toegangskaarten besteld voor de Dibevo-vakdagen? Waar wacht je op: doe het nu!

Toegangskaarten bestellen   Ik wil eerst nog wat meer info