6 juli 2017 | Dossier: Ledennieuws,

Geen vakbeurskaarten meer voor meneer Willemsen

Tegen sommige mensen blijf je altijd meneer zeggen. Niet omdat ze zo uit de hoogte doen, maar omdat je hen boven alles respecteert om wie ze zijn. Meneer Willemsen van Dierenspeciaalzaak De Jongh (geen familie van de Dibevo-voorzitter) was zo iemand. Op 26 juni overleed hij, vlak na zijn vakantie, in zijn woonplaats Wijk bij Duurstede.

Dierenspeciaalzaak De Jongh in Wijk bij DuurstedeHet Dibevo-team heeft altijd een speciale band gehad met meneer Willemsen. Hij was één van de laatste Dibevo-leden die geen computer en dus ook geen e-mail had. Desondanks volgde hij alle ontwikkelingen nauwgezet en belde ons gewoon even als hij met vragen zat. En was dan altijd in voor een praatje en vertelde dan bijvoorbeeld dat hij zo graag naar Frankrijk ging en altijd met wat fijne flessen wijn huiswaarts keerde.

Ook belde hij altijd voor zijn toegangskaarten voor de Dibevo-Vakbeurs. Dat gaat al jaren digitaal, maar voor meneer Willemsen maakten we graag een uitzondering en stuurden de kaarten dan gewoon per post naar hem toe. Eén keer hebben we de kaarten zelfs persoonlijk in zijn winkel overhandigd en dat kon hij bijzonder waarderen.

Meneer Willemsen was kortom een ongecompliceerde man die als het zo even uitkwam even de winkel sloot om een boodschapje te doen. Moest kunnen en geen van zijn vaste klanten maalde erom.

Het klinkt misschien gek, maar we gaan meneer Willemsen missen. Zeker op de komende vakbeurs. We wensen zijn familie alle sterkte toe.