31 maart 2021 | Dossier: Bedrijfsvoering, Veiligheid,

Geldmaat heropent 260 sealbagautomaten

Vandaag heropent Geldmaat ruim 260 sealbagautomaten. Geldmaat heeft samen met de banken een structurele oplossing uitgewerkt voor het veilig verpakt afstorten van contant geld in een sealbagautomaat. Onderdeel van deze oplossing is dat ondernemers vanaf 31 maart alle sealbagstortingen vooraf moeten aankondigen in hun eigen beveiligde bankomgeving. Banken hebben hun klanten hierover geïnformeerd.

Geldmaat

Vanaf vandaag komen er wekelijks 10 tot 15 sealbagautomaten van Geldmaat bij. Deze sealbagautomaten zijn dagelijks geopend van 07.00 – 23.00 uur. Op de Locatiewijzer van Geldmaat vind je de dichtstbijzijnde sealbagautomaat.

Over Geldmaat

Sinds 2019 neemt Geldmaat stapsgewijs de geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank over. Deze geldautomaten worden gelijkmatig over Nederland verspreid zodat iedereen gemakkelijk geld kan blijven opnemen en storten.

Via de locatiewijzer op geldmaat.nl is de overdracht van de geldautomaten te volgen. Hierop staan alle geldautomaten van Geldmaat, ABN AMRO, ING en Rabobank. De Locatiewijzer wordt direct bijgewerkt als een automaat van de banken overgaat naar Geldmaat.