17 december 2018 | Dossier: Ledenvoordeel, Wet- en regelgeving,

Gratis AVG-invulhulp-webinars in januari

Je kunt wel stellen dat 2018 het jaar van de AVG en privacy was. Dibevo kreeg er – heel begrijpelijk – een vrachtlading vragen over en daarom zijn we snel gaan samenwerken met de Stichting AVG die een speciaal programma ontwikkelde waarmee je binnen een dag kunt voldoen aan alle AVG-verplichtingen. Omdat het invullen vaak wat lastiger was dan verwacht, organiseerde de Stichting AVG ‘invulsessies’ voor €195 per gebruiker. Nu heeft de stichting een webinar-serie ontwikkeld die geheel gratis is voor ondernemers die zich hebben aangemeld voor het AVG-programma.

Guttegut, dat is wat aan de late kant, zou je kunnen denken, maar als je je AVG om wat voor redenen nog niet op orde hebt, is dit je kans om het stappenplan af te ronden en je bedrijf AVG-proof te maken. Uit onderzoek blijkt dat een kwart van alle bedrijven nog niet AVG-proof is. En dat is minder handig nu de overheid in 2019 met controles gaat starten.

AVG webinar

  Datum Onderwerp
Webinar 1 15 januari AVG-programma invulhulp voor starters
Webinar 2 16 januari AVG-programma invulhulp voor Persoonsgegevens
Webinar 3 17 januari AVG-programma invulhulp voor de Privacy Policy
Webinar 4 22 januari AVG-programma invulhulp voor het Doelbinding / Verwerkingsregister
Webinar 5 23 januari AVG-programma invulhulp voor AVG-stappen 5-15 
Webinar 6 24 januari AVG-programma invulhulp voor Stap 4 Verwerkersovereenkomsten
Webinar 7 29 januari AVG-programma invulhulp Finale Check, check, double check

Elke webinar heeft 2 sessies: om 11.00 uur in de ochtend en om 19.30 uur in de avond. Je kunt niet aan de webinars deelnemen als je niet beschikt over het AVG-programma (het 15-stappenplan om je AVG in orde te maken).

Aanmelden voor webinars

Met korting deelnemen aan AVG-programma

Dibevo heeft nog een klein aantal AVG-vouchers beschikbaar waarmee je met grote korting kunt deelnemen aan het AVG-programma. Deze vouchers kun je bestellen op deze pagina.

 

Foto: rawpixel