20 september 2018 | Dossier: Personeel,

Gratis gesprek met een loopbaancoach

De Week van de Loopbaan is in volle gang. Tijdens deze week wordt ook in de retailsector uitgebreid aandacht besteed aan de kansen en mogelijkheden die medewerkers hebben om zich te ontwikkelen. En daar pluk jij als werkgever de vruchten van.

Gratis loopbaancoach

Medewerkers denken steeds meer na hoe ze hun talent het beste kunnen benutten, hoe ze door kunnen groeien in een bedrijf of hoe ze de regie over hun loopbaan kunnen voeren. En dat wordt in deze tijd ook van ze verwacht, want iedereen moet zelf de regie over z’n loopbaan nemen.

Goed werkgeverschap

Als werkgever heb je natuurlijk het liefst personeel dat tevreden en blij aan het werk gaat. Youfit@retail helpt bedrijven en werknemers met gratis loopbaandienstverlening, concrete oplossingen en praktische tools. En dat alles is volledig gratis! Medewerkers kunnen nu via Youfit@retail een gratis telefonisch gesprek aanvragen met een loopbaancoach. Ook ondernemers en leidinggevende kunnen van deze service gebruik maken, bijvoorbeeld om advies te krijgen over hoe je als bedrijf loopbaancoaching kunt inzetten. Daar wordt iedereen wijzer van! Het gesprek met de loopbaancoach is per telefoon op Skype en duurt een kwartier. Aanmelden kan via Youfit@retail. De actie loopt tot 5 oktober.

Op de website van Youfit@retail kun je meer lezen over de ondersteuning van werkgevers. Wil je direct meer informatie bel dan met 030-7511900.

Bron: www.youftretail.nl