7 oktober 2016 | Dossier: Bedrijfsvoering, Personeel,

Gratis loopbaansupport voor je bedrijf

Vraag jij je ook weleens af hoe je toekomst eruit komt te zien of die van je medewerkers? Bijvoorbeeld omdat de zaken slechter gaan dan verwacht of juist omdat er nieuwe eisen aan jou en aan je medewerkers worden gesteld? Dan kun je gratis de hulp inroepen van Loopbaansupport Detailhandel. De medewerkers van Loopbaansupport Detailhandel helpen je graag op weg met vragen over leren, solliciteren en over hoe jij en je medewerkers goed inzetbaar blijven.

Loopbaansupport

Hiervoor is een speciale supportlijn ingesteld, zijn er loopbaancoaches door het hele land, zijn er speciale workshops (eventueel ook speciaal voor één onderneming op locatie) en is er een digitaal loopbaanportaal.

Snelle veranderingen in de detailhandel

Loopbaansupport Detailhandel is opgezet door CNV Vakmensen, FNV Handel en Detailhandel Nederland. De reden van dit project zijn de snelle veranderingen in de detailhandel. Door die snelle veranderingen zijn er vast vraagtekens ontstaan over hoe het verder moet met je eigen loopbaan of met de loopbaan van je medewerkers. Het project is gefinancierd door de Stichting Detailhandels Fonds en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Deelname is daarom kosteloos.

Wil je gebruik maken van Loopbaansupport Detailhandel? Dan kun je rechtstreeks contact opnemen per mail of per telefoon 030-7511910. Op de website van Loopbaansupport Detailhandel lees je meer over dit project.