24 oktober 2014 | Dossier:

Gratis voorlichtingsavond over nieuwe wetgeving in 2015

Wetgeving

Arbeidsvoorwaarden, arbeidsrecht en werkkostenregeling zijn niet bepaald termen waar je hart sneller van gaat kloppen. Toch is het enorm belangrijk dat je goed op de hoogte bent van alle veranderingen die per 1 januari 2015 ingaan. Wil je snel bijgepraat worden? Kom dan naar een van de gratis voorlichtingsavonden.

Wetswijzigingen

In 2015 worden de Wet Werk en Zekerheid en de Werkkostenregeling van kracht. Deze wetswijzigingen hebben grote gevolgen de arbeidsvoorwaarden en de arbeidsovereenkomsten van je medewerkers. Omdat dat geen onderwerpen zijn waar je dagelijks mee bezig bent, organiseert Dibevo met een aantal andere brancheorganisaties uit het MKB gezamenlijke voorlichtingsavonden in november.

Programma

MKB-juriste Milie Meeles zal je bijpraten over de veranderende wetgeving en welke consequenties dat heeft voor jouw bedrijf. Meeles heeft bijzonder veel ervaring met ondernemers in de detailhandel en horeca en gaat er vooral een praktische voorlichtingsavond van maken.

Daarnaast geeft ANB-accountants een presentatie van ongeveer 20 minuten over de nieuwe Werkkostenregeling. ANB heeft een handige app ontwikkeld die MKB-ondernemers helpt bij het toepassen van deze wet.

Elke voorlichtingsavond start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur, inclusief een pauze van een kwartier.

Data & locaties

De voorlichtingsavonden vinden plaats op onderstaande data en locaties:

Datum Locatie
Maandag 3 november 2014 AC De Meern
Dinsdag 4 november 2014 Van der Valk Zwolle
Dinsdag 11 november 201 Van der Valk Eindhoven
Woensdag 12 november 2014 Van der Valk Schiphol A4
Woensdag 19 november 2014 Van der Valk Ridderkerk

Update over volgeboekte locaties

Is je voorkeurslocatie volgeboekt of kun je niet op de resterende data? Stuur ons dan een e-mail. Bij voldoende belangstelling gaan we dan bekijken of we deze voorlichtingsbijeenkomsten in de nabije toekomst opnieuw gaan organiseren.