29 oktober 2015 | Dossier:

Het b-woord. Wat moet je ermee?

Beleving

Beleving. Het modewoord in retail. We moeten allemaal aan de beleving. Leuk hoor, maar wat is beleving dan eigenlijk?


Marian Bekkers - Kooplust.com

Die vraag krijg ik met regelmaat. “Wat is beleving en hoe vertaal ik dat naar mijn winkelvloer?” Nu had ik natuurlijk weer een blog kunnen tikken met het antwoord, maar ik besloot het deze keer maar eens anders aan te pakken.

Ik heb de camera erbij genomen en een video gemaakt met het antwoord (en nu klinkt dat misschien heel simpel, maar geloof me… die camera op de juiste plek, goede belichting, mijn hoofd op camera… het heeft een aantal zweetdruppeltjes gekost).

Wil jij weten hoe jij beleving aan jouw winkelvloer toevoegt? Bekijk dan de video om mijn antwoord te horen.

 

Misschien heb jij na het zien van deze video ook wel een vraag aan mij. Een vraag die ik in een volgende video kan beantwoorden. Laat je vraag dan zeker achter op de Facebook-pagina van Dibevo. Wie weet pik ik jouw vraag er uit om in een volgende video te behandelen.

En tot slot: wat versta jij eigenlijk onder beleving? Ben je het met me eens, of vul jij beleving op een andere manier in? En wat doe jij op je winkelvloer om die beleving te vertalen? Geef jouw mening op de Facebook-pagina van Dibevo.

 

Beleving. Het modewoord in retail. We moeten allemaal aan de beleving. Leuk hoor, maar wat is beleving dan eigenlijk? Marian Bekkers geeft het antwoord in haar nieuwe gast(video!)blog!

Posted by Brancheorganisatie Dibevo on donderdag 29 oktober 2015

 


 

Exclusief voor Dibevo-leden: 10% korting op Winkelscan

Te veel retailers laten verkoopkansen liggen op hun eigen winkelvloer. Weet jij bijvoorbeeld wat de nummer-1-locatie is om klanten aan te zetten tot kopen? En focust je winkel zich echt voor de volle 100% op die klant? Speelt je inrichting optimaal in op dé cruciale koopprikkel? Het zijn punten die je direct op kunt pakken en geen grote investering vragen.

Dibevo helpt je graag met het in kaart brengen van die kansen die je met jouw bedrijf laat liggen. Daarvoor werken we samen met Marian Bekkers van Kooplust Retail Inspiratie & Advies. Dibevo-leden kunnen met een korting van 10% een Winkelscan uitvoeren. Samen met jou maakt Kooplust dan een actieplan dat je de volgende dag al extra omzet oplevert.

Wil je een Winkelscan aanvragen? Bel ons dan op 033-4550433 of stuur een e-mail naar info@dibevo.nl.