15 september 2016 | Dossier: Ledennieuws

Hondenpension De Lindenberg beste dierenpension van Breda en omstreken

Hondenpension De Lindenberg is verkozen tot beste dierenpension van Breda en omstreken. Ook is het bedrijf uitgeroepen tot Winnaar van de Dag bij Q-Music.

Het team van Hondenpension De Lindenberg

Eigenaresse José van der Linden: “Een paar weken geleden werden wij via de website van Breda Dichtbij genomineerd tot beste dierenpension van Breda en omstreken. Mensen konden op verschillende pensions stemmen om zo te laten zien over welk pension zij tevreden zijn. Nadat we door de voorronde heen waren gekomen, stonden we in de ‘finale’. Met maar liefst 70% van alle stemmen hebben wij toen gewonnen! Leuk om op die manier via internet te zien hoeveel mensen tevreden zijn over je pension!”

Hondenpension De Lindenberg Winnaar van de Dag bij Q-Music“Een paar dagen later werd ik gebeld door Q-music”, vervolgt Van der Linden haar verhaal. “In eerste instantie had ik niet in de gaten wie ik aan de lijn had en dacht ik dat ik voor de gek werd gehouden. Het gesprek verliep namelijk een beetje raar, met wat grappige fragmenten tussendoor. Wat bleek? Ik werd gebeld door Q-music! Zij waren via internet ook terecht gekomen op de site van Breda Dichtbij en hadden gezien dat wij verkozen waren tot beste dierenpension van Breda en omstreken.”

Winnaar van de Dag bij Q-Music

Op de dag dat José gebeld werd door het radiostation is het bedrijf uitgeroepen tot ‘Winnaar van de Dag’ bij Q-Music. Hiervan prijkt de oorkonde in de ontvangstruimte. Op de Facebookpagina van Hondenpension De Lindenberg staat het radiofragment van Q-Music.

“Dat we een oorkonde winnen is leuk, maar onze klanten hebben hiervoor gezorgd. Dat is de mooiste prijs!”

José van der Linden: “Het is natuurlijk leuk om met dit soort oorkondes in de prijzen te vallen, maar het allermooiste is alle reacties die van de mensen komen. Veel klanten hebben het fragment op de radio gehoord, en vonden het ontzettend leuk! Tot een paar weken naderhand krijgen we nog steeds felicitaties met onze oorkonde. Dat is waar we het allemaal voor doen. Dat we een oorkonde winnen is leuk, maar onze klanten, onze ambassadeurs hebben hiervoor gezorgd, zij moeten het hier mee eens zijn. Dat is de mooiste prijs!”