31 oktober 2017 | Dossier: Ledennieuws, Promotie,

HuisdierenApp: alle info over je huisdier altijd bij de hand

Huisdieren-apps zijn er inmiddels in alle soorten en maten, maar er bestaat er geen een die info over je huisdier en een reeks aan huisdierendiensten bundelt. Tot nu, want de HuisdierenApp van Vitaux combineert de belangrijkste gegevens van je huisdier met een handig overzicht van – onder andere – de dichtstbijzijnde dierenspeciaalzaken, tuincentra, dierenpensions, trimsalons en hondenuitlaatservices.

De HuidierenApp

Voor het weergeven van de adresgegevens heeft Dibevo haar medewerking verleend. In de app zijn dan ook uitsluitend bedrijven te vinden die lid zijn van de brancheorganisatie. Dibevo ziet de HuisdierenApp als een waardevol verlengstuk van haar consumentenwebsite Huisdierenspecialist.nl en een mooi nieuw promotiekanaal voor de aangesloten leden.

Profiel en diensten

De HuisdierenApp is alleen al handig omdat huisdiereigenaren alle informatie over hun dier overzichtelijk kunnen bewaren. Denk aan gegevens als chipnummer, medicatie, verzekering, allergieën, voeding en ‘vaste’ dierenspeciaalzaak of dierenpension. En natuurlijk een leuke foto. Naast een heleboel nuttige informatie zijn er ook gerelateerde nieuwsberichten, evenementen en diensten in de app te vinden.

“Met deze app maken we het de huisdierenbezitter echt makkelijker”, zegt Pascale Fuchs, directeur eigenaar van Vitaux. “De app bevat bijvoorbeeld ook een reminderservice zodat huisdiereigenaren de ontworming- en ontvlooiingsbehandelingen niet kunnen vergeten.”

De HuisdierenApp is beschikbaar in de Apple Store en Google Play. Kijk voor meer informatie op de website of Facebook-pagina van de HuisdierenApp.

De HuidierenApp