14 maart 2024 | Dossier: Advertorial,

INABA zoekt een Vertegenwoordiger Dierenspeciaalzaken

INABA vacature

A D V E R T E N T I E
INABA zoekt een:

VERTEGENWOORDIGER DIERENSPECIAALZAKEN NEDERLAND
fulltime

- - -

INABA is een Japans familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 200 jaar. Het heeft twee divisies: voeding voor menselijke consumptie en voeding voor huisdieren. In Japan heeft INABA zich gevestigd als marktleider in de huisdiervoedingsindustrie. Het bedrijf wordt gekenmerkt door de uitgebreide catalogus van producten, evenals het iconische product ‘Churu’ dat een revolutie in de industrie teweeg heeft gebracht.

Dankzij de groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, breidt het bedrijf zich ook internationaal uit om huisdieren en hun baasjes over de hele wereld gelukkig te maken.

De functie

De functie van Vertegenwoordiger Dierenspeciaalzaken Nederland bestaat uit het bezoeken van ongeveer 6 winkels per dag met als belangrijkste doelstellingen het genereren van inkomsten, het opbouwen van relaties en het creëren van een positieve klantervaring. Dit alles terwijl de belangen van het bedrijf worden vertegenwoordigd en de zakelijke doelstellingen worden behaald.

  • Verkoopervaring is een must! Ervaring in de petfoodbranche een pre!
  • Uitstekende mondelinge communicatieve vaardigheden in het Nederlands, goede kennis van het Engels.
  • Beheersing van Microsoft-applicaties zoals Word, Excel en Outlook.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem contact op met Dhr. Hermen Jan Lok, Country Manager Benelux via e-mail: He_lok@inaba-foods.co.jp of telefonisch: +31 6 137 68 620.