04 mei 2016 | Dossier: Ledennieuws

Informatiebijeenkomst bij Farm Food: ‘Allergie of valse allergie?’

Farm Food organiseert op 19 mei een informatiebijeenkomst over allergieklachten bij honden. Het bedrijf heeft onlangs onderzoek gedaan naar (valse) allergieën bij honden en het effect van specifieke voeding op allergieklachten.

Krabbende hond - allergie

Met hun 30 jaar lange ervaring op het gebied van hondenvoeding had Farm Food het vermoeden dat het merendeel van de honden waarvan gezegd of vermoed wordt dat zij een allergie hebben, een valse allergie heeft. Het uitgevoerde onderzoek moest aantonen of deze vermoedens juist of onjuist bleken. Tijdens de informatiebijeenkomst zal Farm Food de resultaten van het onderzoek bekendmaken en nader toelichten. Uiteraard is er dan ook de gelegenheid om vragen te stellen. Na afloop van de bijeenkomst bestaat de mogelijkheid tot een rondleiding in het hoofdkantoor en magazijn van Farm Food.

Inschrijven voor de bijeenkomst kan nog tot en met woensdag 11 mei 2016.

Datum en tijd

Donderdag 19 mei om 13.00  – 16:.30/17.00 (inclusief rondleiding)

Locatie

Huis voor Cultuur en Bestuur (Hellendoornzaal A)
Willem Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal

Aanmelden

Wil je de bijeenkomst bijwonen? Stuur dan vóór 12 mei een mail naar lezingen@farmfood.nl en vermeld daarin je naam, namens welk bedrijf je de lezing bijwoont, met hoeveel personen je komt en of je na afloop deelneemt aan de rondleiding.