10 juli 2018 | Dossier: Evenementen

Inschrijving DSZ Award van start

Dit jaar wordt alweer de tiende editie van de verkiezing ‘Dierenspeciaalzaak van het Jaar’ gehouden. Heb je met je dierenspeciaalzaak het afgelopen jaar een uitstekende ondernemersprestatie geleverd, of ken je een dierenspeciaalzaak die een voorbeeld is voor de branche en die je graag wil voordragen? Schrijf de winkel dan vóór 1 september in voor de DSZ Award. De DSZ Award wordt uitgereikt tijdens de Dutch Pet Awards op 12 november in de Studio’s in Aalsmeer.

DSZ Award ging in 2017 naar Via Natura

In 2017 ging de DSZ Award naar Via Natura uit Beekbergen. In het juryrapport werd de scherpe keuze voor een specialisme geroemd, die vervolgens consequent wordt uitgevoerd in assortimentskeuzes, advies en samenwerking met een dierenarts met gratis consulten. “Het winnen van de DSZ Award was een hele unieke ervaring”, aldus een enthousiaste eigenaresse Roos van Limbeek. “Ik was ontzettend zenuwachtig, waardoor de avond in een roes aan me voorbij is gegaan.

De reacties achteraf waren onbeschrijfelijk: de winkel stond vól bloemen en attenties, de telefoon stond roodgloeiend en whatsapp stroomde vol met felicitaties. De impact die het winnen van de DSZ Award heeft, had ik nooit durven dromen. De omzet heeft een flinke boost gekregen, zowel in de winkel als online. Het aantal klanten is fors toegenomen en de erkenning van collega’s in de branche heeft ons erg goed gedaan. Ook ons team is hechter geworden, waardoor we meer beseffen waar we voor staan en we gaan samen op onze koers volle vaart vooruit”.

Beoordeling

Alle inschrijvingen en voordrachten worden beoordeeld door een deskundige jury. De beoordeling vindt plaats op basis van diverse boordelingscriteria, waaronder deskundigheid, servicegerichtheid, dierwelzijn, vernieuwingskracht en onderscheidend vermogen. Inschrijven of voordragen is mogelijk tot 1 september. Begin oktober worden drie genomineerden bekend gemaakt die door de jury bezocht worden. Inschrijven of voordragen is, geheel kosteloos, mogelijk via www.dutchpetawards.nl.

Dutch Pet Conference&Awards

De branche samenbrengen, kennis opdoen en elkaar inspireren is de opzet van de Dutch Pet Conference & Awards. Het evenement vindt plaats op maandag 12 november in de Studio’s in Aalsmeer. Tijdens een groots gala in de avond worden 6 awards uitgereikt aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de dierenbranche. Overdag staat de Dutch Pet Conference op het programma met o.a. keynote sprekers Andre Kuipers, Kitty Koelemeijer en Kees Buur.

Meer info & tickets

Meer informatie is te vinden op www.dutchpetawards.nl. Op deze website is het ook mogelijk om kaarten te bestellen voor de Dutch Pet Conference of Dutch Pet Awards. Een ticket voor het bijwonen van Dutch Pet Awards óf Dutch Pet Conference kost 225 euro per persoon (excl. btw). Een ticket voor beide events kost 395 euro per persoon.