12 september 2017 | Dossier: Evenementen,

Inschrijving Dutch Pet Awards van start

Deze week is de inschrijving voor de Dutch Pet Awards geopend. De 6 awards worden toegekend aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de huisdierensector. De uitreiking vindt plaats tijdens het nieuwe evenement Dutch Pet Conference & Awards op maandag 20 november in Studio21 in Hilversum.

Dsz van het jaar

Naast een Award voor Beste Dierenspeciaalzaak, zijn er Awards voor de categorieën: Dierenartspraktijk, Innovatie (nieuwe, eigentijdse en innovatieve producten), Aanstormend Talent (dier-gerelateerde leerlingen/studenten), Keten, en Product (mede gekozen door het publiek). Kandidaten kunnen zich aanmelden via de website www.dutchpetawards.nl.

Een deskundige jury beoordeelt alle inschrijvingen en voordrachten, en maakt begin november drie nominaties per categorie bekend. Op de Gala-avond worden de winnaars bekend gemaakt.

Dutch Pet Conference & Awards

Voorafgaand aan de Dutch Pet Awards op 20 november in Studio21 in Hilversum vindt ook de Dutch Pet Conference plaats. Tijdens het dagprogramma worden er diverse workshops en lezingen verzorgd in diverse bekende TV-studio’s, waarbij onder anderen topsprekers zoals Björn Kuipers, Carl van Dyck en Eduard de Wilde hun opwachting maken. Meer informatie over de Dutch Pet Conference en Dutch Pet Awards is te vinden op www.dutchpetconference.nl. Via deze website is het ook mogelijk om kaarten te bestellen.